About

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

1 comentario en “About

 1. Hola bones,
  Sóc de Girona, una extutelada, i estic amb tu quan dius que hi han coses a millorar, però penso que ets molt destructivista, jo he estat tutelada i he passat per moltes coses horribles amb monjes per exemple, però dono gràcies al sistema per haver-me donat una vida millor. Saps a molts dels joves que estan tutelats se’ls ofereixen innumerables oportunitats de poder arribar més lluny del que ells sols no arribarien mai.
  Molts educadors treballen amb el cor i les seves millors intencions i crec que ets massa dur amb totes aquelles persones que han i estan lluitant per a poder tenir un millor sistema de protecció al tutelat i a l’extutelat.
  Per què gràcies a ells jo ara puc anar a la universitat. Gràcies a ells jo tinc una bona educació i formació.
  I que sàpigues que realment molts dels nens que estan tutelats sinó ho estiguessin potser estarien al carrer drogant-se en comptes d’estar rebotats amb el món per què perfi en tenen la oportunitat i algú els escolta encara que solament sigui per deixar anar insults i amenaçes.

  Per què no has estat a tots els CRAEs de Catalunya per exemple, per a poder dir tantes coses negatives. Per què no has conegut a tots els educadors de tot Catalunya per dir el que dius.
  I no has parlat amb tots els tutelats i extutelats per poder dir això.
  A mi el sistema m’ha salvat i amb ell els seus professionals, i ho han fet tant bé com han sabut i els han deixat.
  Si vols en podem parlar més a fons.
  Atentament,
  Una extutelada que se sent afortunada.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s